ČESKÁ ASOCIACE BANDY

Den šestý... FEDERÁLNÍ DERBY o 7.místo!!!

Den šestý... FEDERÁLNÍ DERBY o 7.místo!!!
2019-01-25 08:06:22

Osud si s oběma týmy zahrál na kličkovanou, až je svedl proti sobě v prvním federálním derby na velkém kluzišti. Není potřeba zdůrazňovat, že byť se bude hrát "pouze" o 7.místo, bude mít zápas obrovský náboj. Vždyť naše asociace pomáhala se zrozením slovenské asociace. To vše navíc umocněné skutečností, že ani náš trenér Michael Bratt nepříjde o svůj "minisouboj". Vzhledem k naší neúčasti na loňském MS v čínském Harbinu uvolnila česká asociace svého hlavního trenéra pro potřeby východních sousedů právě pro zmiňované mistrovství, kde tedy vedl tým Slovenska. Pikantností zavání i fakt,že na ME v rinkbandy, hraném na Slovensku, obývaly oba týmy stejnou šatnu a jistě na vzájemně strávené chvíle s úsměvem vzpomínají. To vše je na následujících 60 minut hry zapomenuto. Čeká nás FEDERÁLNÍ DERBY, kde nikdo nebude znát svého bratra :-) !!!

Zároveň se při pohledu , jak vznikají různé jiné národní reprezentace, člověk neubrání myšlence, kolik asi hráčů na té které straně by našlo svého předka na "druhém břehu" a mohlo tedy dle pravidel FIB reprezentovati i svého souseda?

Nechme se překvapit jak dramatický zápas nám hráči bývalého Československa nabídnou, a vy můžete být samozřejmě při tom. Pevně věřím, že se tentokráte připojí ke sledování i druhá část bývalé federace.

Utkání má "výkop" v 10:30 https://www.youtube.com/watch?v=MzjgqD887PI&fbclid=IwAR1JA6C13m4SLLwePYCKRR-cRaE8hersHLFrDnimw6lmvyGHL8ugIr8_ujc

 

 

 

Zpět


Komentáře

Zobrazit předchozí přispěvky

Eva Samcová 2019-01-25 12:07:31

Tak jste se jako reprezentanti osvědčili.2 výhry a 2 prohry - to je dobré.Není důležité vyhrát, ale zúčastnit se !!!!
Blahopřeji!!!!

Eva Samcová 2019-01-25 12:20:55

OPRAVA---- 3 výhry a 3 prohry ----
Snad jsem to spočítala dobře ---
Omlouvám se za předešlou info !!!


Přidat komentář